zondag 15 november 2015

Vision heeft het pakket verder uitgebreid met GoClosed


Geplaatst op 15 november 2015
GoClosed – zo simpel kan hygiëne zijn!
Een disposable bedhoes die krachtige en effectieve weerstand biedt tegen micro-organismen zoals schimmels en bacteriën.

- Dankzij GoClosed blijft het gedesinfecteerde ongebruikt bed vrij van bacteriën en dus 24/7 direct inzetbaar voor gebruik.
- Door het toepassen van de GoClosed op een vuil bed na het ontslag van een patiënt kunnen ziekmakende bacteriën zich niet meer verspreiden.
- GoClosed geeft bij het zien door de patiënt en bezoekers een positieve uitstraling over de algehele ziekenhuishygiëne.
- De toegepaste technologie bij GoClosed is een revolutionaire vinding waarmee micro-organismen zoals schimmels en bacteriën worden bestreden. Niet door ze met biociden (vergif) te doden, maar door de structuur van een oppervlak op microniveau zodanig te veranderen dat ze er niet meer op kunnen leven. Deze toepassing is duurzaam en veilig voor mens en dier. Bovendien voorkomt deze toepassing het gevaar van het resistent worden van bacteriën.
Aangebracht in enkele seconden!
Indien u meer informatie of een zichtmonster wenst te ontvangen horen wij het graag. Voor meer informatie zie onze website: www.visionmc.nl of neem contact op via +31(0)413 820200.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten