woensdag 8 maart 2017

Werk met BactiClear en PreGel van Vision MC

Geplaatst op 8 maart 2017
Bespaar op uw logistieke kosten en voorkom kruisinfecties!
Vision MC introduceert antimicrobiële disposable uitzuigsystemen
• VacSax BactiClear® antimicrobiële disposable uitzuigsystemen
• VacSax PreGel opvangzakken met gel
VacSax BactiClear® antimicrobiële disposable uitzuigsystemen, deze disposable opvangzakken en canisters zijn ontwikkeld om het risico van kruisinfecties te verminderen.
Het BactiClear®systeem is voorzien van een effectieve en permanente antimicrobiële laag, die helpt in het gevecht tegen kruisinfecties. Alle buitenzijden van de opvangzakken en canisters zijn gecoat met een antibacteriële substantie.
BactiClear®systeem reduceert de groei van schadelijke bacteriën zoals MRSA, E. Coli, Salmonella, Listeria, Pseudomonas en Campylobacter tot wel 99%, getest volgens de ISO 22196:2011 standaard.
BactiClear®systeem is uniek in zijn soort en is het enigste antimicrobiële disposable uitzuigsysteem in de markt.
Ook kunnen wij al onze opvangzakken leveren een juiste hoeveelheid gel. GelSax zijn opvangzakken inclusief gel. Wij leveren een volledig gesloten systeem, inclusief een juiste hoeveelheid gel voor het optimaal afvoeren van diversen vloeistoffen.
Zodra de Pregel in contact komt met vloeistoffen zal het geheel gaan stollen. Waardoor het transporteren van mogelijk besmette vloeistoffen wordt vereenvoudigd en logistieke kosten worden gereduceerd. Het gebruik van PreGel reduceert de kans op (kruis)infecties!
            
Voor meer info neem contact met ons op.
Vision Medical Company B.V.

Vluchtoord 3a • 5406XP Uden • Netherlands
T: +31(0)413 820200 • F: +31(0)413 820201 • Mobile: +31(0)6 22402240
www.visionmc.nl | email

Geen opmerkingen:

Een reactie posten