dinsdag 22 november 2016


Van pil tot poeder in slechts 5 seconden!

Geplaatst op 22 november 2016
Severo – snel en handig! Bij IMS Medical
Veel mensen hebben moeite met het doorslikken van pillen. Door de pillen te vermalen tot poeder en te mengen met een vloeistof, kunnen medicijnen makkelijker worden ingenomen.
Het handmatig malen van medicijn is een extra handeling die tijd kost maar ook tot fysieke klachten leidt. Bovendien kan ongewenste stof-vorming optreden, met mogelijke schade voor de gezondheid.
Severo – snel en handig
Met de elektrische medicijnmaler Severobehoren al deze problemen tot het verleden. Het is zo simpel als het maar kan. Doe het medicijn in de speciale SeveroCup, plaats het in de maler, luikje dicht, en in een oogwenk is de medicatie als poeder weer beschikbaar. De SeveroCup kan tevens worden gebruikt om het medicijn te mengen met een vloeistof.
Veilig en besparend
Wist u dat voor het vermalen van één paracetamol al een druk nodig is van meer dan 21 kg? Met het elektrisch vermalen van medicatie wordt veel fysiek leed voorkomen en tijd bespaard. Dat betekent meer handen aan het bed. In deze tijd van toenemende zorgvraag èn werkdruk is dat belangrijke winst. Ook het gevaar van stofinademing is door het afgesloten systeem tot een minimum beperkt. Zo veilig is de Severo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten